MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


tovább
Élversenyzőnk munkáját, a cikkek megírását, a fotók, eredmények elküldését segíti az új laptop.Az oktatáshoz a legjobb a YAMAHA PW 50 -es kis motor. Természetesen ezzel tilos az utcán közlekedni.A biztonságos motorozás fontos kelléke a bukósisak, melyet az IMET-nél veszünk.Bulcsú Rezső igazán régóta ismeri a csapatunkat, 19 éve nyomon követi a miniseket.Az első 2009. évi nagy motoros helyszín:
a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területe.
Kiállítás, motorozás programok.A cég sok segítséget nyújtott Kovács Nikolett válogatott kerettagú versenyzőnk 2004. évi eredményeinek eléréséhez, biztonságos motorozásáhozAhogy a motorozást, a riporterkedést sem lehet elég korán kezdeni.Legújabb partnerünk akin keresztül mindenki megtalálja azt amit keres.A gyerekek betyáros segítője

Új támogatónk, aki a biztonságos közlekedés érdekében tesz meg mindent a motorosokért és az autósokért.Egy oldal ahol mindent megtalálsz ami motor.Amerikai futballtól a Technikai sportokig itt minderől olvashatunk.A versenyek helyszínére ezzel jutunk el.Az oktatás itt történik a HUNGARORINGEN.A MOTORLAND -al megalakulása óta
tartjuk a jó kapcsolatot.
Sok érdekes hír, gyönyörű fotók.

A sporttól - a szórakozásig mindent megtalálsz.Egy igazán jó minden sportágat megjelenítő Web lap.A motoros oldalak mindenki kedvencei közé tartoznak, és ott szívesen olvasunk híreket, eredményeket.Akit érdekel az egészsége,olvassa el a Ph csodát.
Nálunk vehetsz is.
Legyél törzsvásárló

Honlapkészítés