MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


tovább
Sziasztok!
Engem Balogh Bence Dávidnak hívnak és 1995 május 13-án születtem Budapesten(ezért 13-as a rajtszámom). 2004 tavaszán találkoztam először Bea nénivel -és a gyermek motorozással- az új Sportarénában rendezett motoros kiállításon.
Amikor Bea néni megkérdezte, hogy van-e kedvem megtanulni motorozni, akkor azért válaszoltam elsősorban igennel, mert imponálni akártam apukámnak, de már az első alkalommal beleszerettem a motorozásba (korábban csak utasként motoroztam apukámmal) és a két hónapos oktatást követően beiratkoztam az egyesületbe is. Azóta minden versenyen elindulok, amin csak lehet és nagyon élvezem a küzdelmet a többiekkel. Kilencedik születésnapomra kaptam a szüleimtől
egy Yamaha PW 80-as motort és már nagyon várom, hogy felrakjunk rá egy erős tuningot, amivel talán meg tudom szorongatni az élmezőnyt.
Valószínűleg nem leszek felnőtt koromban motorversenyző, mert túl magas vagyok hozzá és kicsit későn is kezdtem ezt a sportot. Viszont az biztos,hogy így legalább nagyobb biztonsággal fogok autózni-motorozni majd ha nagy leszek.
A motorozáson kívül járok még karatézni is, de nem hanyagolom el az iskolát sem.Gazsó Máté vagyok, 1995. november 19-én születtem. 2005-ben egy motoros kiállításon kapott prospektus alapján találtunk szüleimmel a Minimotoros iskolára. Nagyon megtetszett, és lehetőséget kaptam rá, hogy kölcsön felszereléssel elkezdjem a tanulást. Még tavaly, a születésnapomra megkaptam első saját motoromat is, egy Yamaha PW 80-ast, és most ezen tanulok.
Pilisvörösváron lakom és az ottani nemzetiségi iskolában tanulok. A motorozás mellett az iskolában focizni járok és úszni tanulok, amikor lehet, szívesen megyek síelni vagy korcsolyázni. Szeretek rajzolni és mindenféle érdekes történeteket találok ki, amiket leírok, vagy képregényként megrajzolom. Nagyon szeretem az állatokat, a szobámban már szinte egy tenyérnyi hely sincs a sok felragasztott állatképtől. Ezek mellett szeretek mindent, ami keréken gurul, ha lehet két keréken, legyen az kerékpár vagy akár roller.
Még télen is minden héten motorozni járok az egyesülettel. Nagy élmény számomra, hogy jó hangulatú edzésekre járhatok, és igazi motoros gépet vezethetek. Szeretnék megtanulni annyira motorozni, hogy versenyre is mehessek.
Már eddig is sok mindent tanultam, így például azt, hogy mennyire fontos a jó felszerelés, ha az ember két keréken közlekedik. Amióta motorozom, azóta otthon a kerékpáron és a görkorcsolyán is jobban figyelek a megfelelő védőfelszerelés használatára.
Lojt Bálint vagyok. Budapesten születtem, 9 éves vagyok. A XXII. Ker. Baross Gábor ált iskolába járok. Az iskolában kiemelt matematikai oktatás van.
2006. májusában kezdtem el tanulni motorozni. A 9-ik szüli napomra nagy meglepetés ért, kaptam egy saját YAMAHA PW 80 –as motort.
A motorozásban a száguldást szeretem, na meg a szép és gyors motorokat. Példaképeim a minimotoros suliban velem együtt tanuló nagyobb fiúk
A sport nagyon fontos az életemben.
7 évesen kipróbáltam a shaolin kung-fut is. Az iskolában rövid ideig fociztam. Jelenleg 2 éve görhokizom. Kedvencem még a síelés. Sok barátom van, gyakran együtt játszunk.
A tanulásban nem mindig jeleskedem, mert egy kicsit figyelmetlen vagyok.
A motorozást azonban minden eddigi sportnál jobban megszerettem. Alig várom, hogy versenyezhessek. Karácsonykor kaptam egy bőr ruhát, ami pont olyan, mint a nagy versenyzőké.
Az is klassz, hogy egész télen volt motoros edzés.Borbély Bence 9 éves vagyok. Budapesten születtem. Dunakeszin a Kőrösi Csoma Sándor általános iskola 3/a testnevelés tagozatos osztályába járok.
Szüleim a 9. szülinapomon meglepetésként vittek el Bea nénihez, a Hungaroringre, hogy a motorozással ismerkedjek. A felszereléseket ott kaptam, de előtte bizony sportorvoshoz is kellett menni. Először a többiekhez hasonlóan én is egy YAMAHA PW50-el kezdtem motorozni, de ez hamarosan kicsinek bizonyult. Ma már egy YAMAHA PW80-al motorozok. Szeretek motorozni, szeretem az edzéseket, mindig jó a hangulat, bár Bea néni néha kicsit szigorú. Szeretnék még fejlődni, a többiekkel versenyezni.
A motorozáson kívül más dolgok is érdekelnek, tanulok zongorázni, és szeretek legózni.
Akinek kedve van a motorozáshoz, egy jó csapatban, keresse Bea nénit a Hungaroring Minimotoros Iskolában.Péhl Ferenc vagyok 9 éves.
Dunaharsztin a Kőrösi Csoma Sándor általános iskola német tagozatára járok.
2007 májusában kezdtem motorozni Bea néninél és Zoli bácsinál akitől sok segítséget kapok.
Yamaha PW50-el kezdtem tanulni, most Yamaha PW80-as motorom van, amit a 9.-ik szülinapomra kaptam.
Mikor először láttam a fiukat motorozni a pályán, eldöntöttem hogy ott a helyem köztük.
Szeretnék jól és biztonságosan motorozni, majd versenyezni.
Szeretek sakkozni, karatézni járok.
Vass Ádámnak hívnak, 1995. február 4.-én születtem Budapesten.
A szüleim is motoroznak (bár egyikük sem versenyző), ezért 2007-ben együtt látogattuk meg a tavaszi motorkiállítást. Itt akadt a kezembe Bea néniék szórólapja, és beindította a fantáziámat. „Milyen klassz lenne hozzám hasonló korú srácokkal együtt biztonságos körülmények között motorozni tanulni, sőt, később talán versenyezni is” Addig rágtam anyuék fülét, míg felvették a kapcsolatot Bea nénivel, és a nyár közepétől elkezdtünk kijárni a Hungaroringre. Itt először az egyesület motorján, egyesületi motorosruhában, és bukósisakban a motorozás alapjaival ismerkedtem. Bea néni és Zoli bácsi felügyelete alatt órákon keresztűl kerülgettem a „bójákat” a gokart-pálya parkolójában, majd amikor már elég jól mentek a kanyarok, én is csatlakozhattam a többiekhez (Bencéhez, Bálinthoz, Ferihez) a gokart pálya aszfaltján.
Szeptember 9.-én, névnapomra –óriási meglepetésemre- egy Yamaha PW-80-as motort kaptam szüleimtől, és ettől kezdve már saját mocimmal veszek részt a hétvégi edzéseken, sőt eljutottam a Pannónia Ringre is, ahol szakadó esőben futottuk le a 2007.-es szezon két utolsó bajnoki futamát. Természetesen a „dobogós” helyezések sorsába még nem szólhattam bele, hiszen a többi fiúk sokkal rutinosabb versenyzők nálam, de nem is én lettem az utolsó, és a többiek sem estek kevesebbet, mint én, hiszen a vizes aszfalt mindannyiunknak egyformán csúszós volt.
A motorozás mellett versenyszerűen síelek és karatézom is, valamint megpróbálok helyt állni a Szent István Gimnázium 7. évfolyamában is.Ölveczky Dániel 10 éves vagyok EsztergombólMég nincs szöveg...

Honlapkészítés