MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


tovább
Már nagyon vártam, hogy tanulhassak Körmendi Máté vagyok, 2003 október 07-én születtem anyu és apu első gyermekeként. Izgágaságom és a világ dolgai után való érdeklődésem elég hamar megmutatkozott. Nem érek rá. Legnagyobb félelmem, hogy lemaradok valamiről. Ami szembejön velem, azt rögtön kipróbálom, és ha ahhoz szükség van némi ügyességre, de miden esetre sok-sok mozgásra is, akkor meg is szeretem. Szüleim néha túl érzékenynek tartanak (remélem, nem olvassák ezt), pedig csak a tökéletességre törekszem, de mivel ez az út tele van buktatókkal, nem mindig jön össze és ezt olykor nehezen viselem.

Két és fél éves korom óta bringázom két keréken, a motorok iránti szenvedélyem is nagyjából ekkor kezdődött, de hat éves koromig kellett várnom, míg a lábam a motoron ülve a földig nőtt. Rendszeresen járok úszni és karatézni, valamint idén ősszel végre elkezdhettem Bea néninél és Zoli bácsinál a motoros sulit is. Igazi kedvenc nincsen, mindhárom sportot nagyon szeretem, de ha mindenképpen választani kellene, akkor az otthoni játék lenne a nyerő a családommal.

Van egy húgom, Luca, aki egyben a legjobb barátom is. Remélem egyszer majd vihetem motorral, de a legjobb lenne, ha ő is megtanulná, és egymás mellett száguldozhatnánk szabadon.


Juhász Tomi vagyok, 5 éves. Már egy éve tanulok motorozni a Minimotoros Iskolában. Én is ikerpár vagyok. Panna a hugom sajnos még nem tud biciglizni.Van egy kisöcsém is. Ja és Kisvárdád lakom.Alig várom, hogy versenyezhessek.Hajas Dávid vagyok....Jámbor Manó vagyok, még csak 4 múltam. 2003. február 8.-án születtem, Budapesten.
A XVII. kerületi Hétszín virág óvodába járok, a tulipán csoportba.
Kis korom óta nem érdekel semmi más a motorokon és az autókon kívül.
2005. karácsonyára egy gokartot kaptam a mamától és a papától. Azóta is
nagyon szeretek gokartozni. Mindig azt vártam, hogy végre jó idő legyen,
és anyuval elmenjünk gokartozni. Emellett nagyon szerettem volna motorozni és így anyuék elvittek Bea nénihez, akit egy kiállításon ismertem meg.
2007. decemberében kezdtem el Bea nénivel és Zoli bácsival motorozni,
náluk ültem először egyedül motoron és nagyon boldog voltam.
A második edzésen már egyedül mentem, és egyre jobban megy a motorozás.
Szeretnék a legjobb motoros lenni !
Nagy meglepetésemre, karácsonyra egy Yamaha PW-50-es motort kaptam, aminek nagyon-nagyon örültem.
Az 5.-dik szüli napomra egy motoros csizmát, kaptam anyától. Még, nincs kész a motoros ruhám, de már nagyon várom, hogy a saját bőrruhámban motorozhassak.
Egész héten azt várom, hogy végre szombat legyen, mert akkor mehetünk
anyával az edzésre. Nagyon szeretem Bea nénit és Zoli bácsit.
Az edzőtársaimat is kedvelem, jókat szórakozunk a szünetekben.Horváth Krisztián vagyokNevem Palágyi AttilaAndrás Richárd vagyok Schick András Richárd vagyok. Én vagyok most Bea néniék tolmácsa. Segítek Ameyának és Szahibnak angolul elmondani mindent a motorozásról.Ameya vagyok Bathija Ameya vagyok. Egy kicsi már beszélek magyarul. Szeretek nagyon motorozni.Sahib vagyok Bhasin Sahib a nevem. Újdelhiben születtem.Ide járok motorozni, amit szeretek. Bea néni azt mondta a kedvéért tanuljak meg gyorsan magyarul.

Honlapkészítés