MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


tovább 

Kiváló szezonkezdet
 
Nyolc hónap. Három évszak is váltja egymást ilyen hosszú időszak alatt. És ennyi idő telt el azóta, hogy a MAMS Női Kupa 2010-es győztese, a Hungaroring és a Pannónia-ring női pályacsúcs tartója, Kovács Niki utoljára motoron ült.
Ahogy mondani szokás, a biciklizéshez hasonlóan, az autó- és motorvezetést sem lehet elfelejteni. Mégis, ekkora kihagyás után ugyanott folytatni, ugyanolyan köridőket menni egy nem teljesen egészséges motorral, ez még a legnagyobb kritikusokat is elismerésre késztette.
 
Az áprilisi időjárás szerencsére nem tréfálta meg, mi több, kegyeibe fogadta a hazai gyorsasági motorversenyzőket, a Magyar Bajnokság első versenyén, a Hungaroringen.
Niki, ahogy azt már megszokhattuk tőle az elmúlt években, a női verseny mellett a férfi mezőnyben is megmérettetett, nem is akármilyen eredménnyel!
Ennek megfelelően a program is sűrű volt, szabadedzés, két időmérő, majd két verseny volt a napi penzum.
 
A Superstock600-as kategória időmérő edzésén a nyolcadik helyet szerezte meg egyedüli női indulóként, 16 pasi között.
A rajtot ezúttal gyengébben kapta el, de az első kanyarban már így is a hatodik helyen motorozott, majd egy ötös bolyban haladt. A meccs tétje a harmadik hely volt.
A verseny felénél azonban szétszakadt a fogat, és Niki a korábbi román bajnokkal az ötödik helyért küzdött, amit meg is kaparintott. A kemény versengés persze a gumikból és versenyzőnkből is sokat kivett, amit a futam alatt őt végig árnyékként követő versenyző ki is használt végül, így a szélvészgyors lányt hatodikként intette le a kockás zászló.
 
Némi pihenés után következett a nap második futama Niki számára. Az idén már magyar bajnokságként kiírt női versenyen továbbra is együtt szerepelnek a 600-as és 1000-es motorok, de már külön értékeléssel.
Az angyal-ördög lány az első rajtkockából indulhatott, miután egyedüliként futott két perc alatti kört. Ezt az első helyet csak néhány kanyar, pontosabban egyenes erejéig adta ki a kezéből. De a pálya szerencsére nemcsak egyenesekből áll, így Niki már az első kör végén vezetett, és nyolc kör alatt 25 másodperc előnyt motorozott össze a másodikként célba érő lány előtt. A versenyben futott leggyorsabb kör is az ő neve mellett szerepel.
 
Ez az erős kezdés a csapatot is meglepte, hiszen ilyen hosszú kihagyás után, nem számítottunk ilyen hatásos teljesítményre.
Reméljük, a következő, április végi fordulóra sikerült megoldani a technikai problémákat, és nem a versenyzőnek kell majd pótolnia a hiányzó lóerőket.
 
Támogatóink is ezért drukkolnak, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget:
Yamaha City, Terbo sro, Bódis Exhaust System, BRorganisation, Dunlop Déli Kapu Kft, Danger Bikes, Karasna, Fitness Factory, GiryaFit, GAS, Hajas Szalonok, L’oreal, Dent Elite, Pannónia-ring, Ciao Mario Étterem, MyActionCam, LAGrade Nyomdaipari Szolgáltató Kft, cegesajandek.com. TORK.
A beszámoló technikai hátterét a NOTEBOOKSTORE üzlethálózat biztosította.
 
Kovács Niki nyilatkozata:
„Elmondhatatlan érzés volt ennyi idő után ismét motorra ülni, és őszintén bevallom, magam is meglepődtem, hogy rögtön hozni tudtam az eddigi legjobb formámat. Két tized másodperccel maradtam csak el a női pályacsúcsomtól. Nagyon élveztem a meccset a fiúk között, ahol aztán tényleg nincs pardon. Úgy érzem, bennem volt (van) az 1.57-es idő, de sajnos a motor állapota ezt most nem tette lehetővé. Negyedik szezonomat kezdtem meg az én drága R6-osommal, és bizony ráférne egy alapos felújítás, de ehhez persze pénz kell… Végh Jana így is csodát művelt, hogy három hengerrel végig tudtam nyomni ezt a kemény napot. Köszönöm neki, meg persze az egész csapatnak és a barátaimnak, akik mellettem voltak.”
 
No1. Mini és Motoros TeamHonlapkészítés