MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


tovább
Csak az hal meg, akit elfelejtenek … Drapál János születésének emlékére!

Mogyoród, Hungaroring
2008. február 03.

Hideg, szeles, de napsütéses idő fogadta a mogyoródi Hungaroringre a MAMSZ által elhelyezett emléktábla megkoszorúzásához a jeles ünnep alkalmából kilátogató rokonokat, régi barátokat, versenyzőtársakat, ismerősöket, tisztelőket, egyszóval mindazokat, akik személyesen megjelentek a 22 éve versenybalesetben elhunyt Drapál János születésének emlékére szervezett megemlékezésen.

A 11.00 órakor kezdődő ceremóniát Böröczky „Pepi” nyitotta meg a „Csak az hal meg, akit elfelejtenek…” kezdetű múltidéző gondolattal.

A bevezető után Csiba Péter, a MAMS sportszakmai alelnöke emlékezett meg a nagy múltú versenyzőről! Néhány perc erejéig Pilisszentiván polgármestere, Sztilkovics Szávó is méltatta Drapál János nagyságát, majd bejelentette, hogy 2008. február 4-én fogadja el Pilisszentiván közgyűlése, hogy Pilisszentivánon utca viselje legendás motorosunk nevét!
Ezt követően Bulcsú Rezső a MAMS Gyorsasági szakága nevében emlékezett meg Jánosról.

A megemlékezésen sok olyan, a motorsport világában ismerős arcot fedezhetett fel a szemlélődő, akik jelentős szerepet vállaltak, és vállalnak még ma is a magyar motoros sport életében. Ott volt Hamar Zsiga, Szabó Andor, Harmati Árpi, Juhász Karcsi, Hársfai Lajos, Iglár Zsolt és Ferjáncz Attila is. A versenysportot napjainkban képviselő sportolók közül, elhelyezte a megemlékezés virágait Kovács Niki, és Tóth Imi is. A tisztelői közül Szabó Józef.

A beszédek befejezése után egy perces néma csenddel adóztak Drapál János emlékének az egybegyűltek, majd felpörgetett motorok hangjának kíséretében, minden résztvevő elhelyezte a maga virágait.

A Hungaroringen, megtartott koszorúzás után konvojban többen ellátogattak a pilisszentiváni temetőbe Jani végső nyughelyéhez. Pilisszentivánon keresztül dudaszóval, ezzel is emlékezve a magyar motoros sport történetének egyik legnagyobb alakjára!

Itt ismét Pepi volt a megemlékező…

A múlt és a jelen élversenyzői elhelyeztek egy koszorút.

Mi motorosok nem felejtünk!Honlapkészítés