MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


továbbA No1. Mini és Motoros Team versenyzője, Kovács Niki egy újabb sikeres szezont teljesített.
Kell-e mondani, hogy az egész világot sújtó gazdasági visszaesés a motorversenyzőket sem kerülte el. Sajnos az anyagi támogatók száma szinte minimálisra csökkent, így Kovács Niki versenyzési lehetőségei is romlottak. Idén tehát csak határainkon belül tudta megmutatni tehetségét. A helyzetet még az is nehezítette, hogy szerelő nélkül kezdte meg az idei szezont.
A Magyar Bajnokság első versenyén Niki épphogy lemaradt a pontszerzésről. A második fordulót szakadó esőben rendezték meg, motorozásra kevéssé alkalmas körülmények között. Sokan emiatt nem is vállalták a megmérettetést. Nem úgy Niki, aki már a 9. helyen haladt, amikor a Hungaroring mínusz hármas kanyarjában elvesztette az uralmat gépe feledt, és hatalmasat high-slide-olt. Törött váltókarral visszamotorozott a boxutcába, majd egy gyors szerelés után befejezte a versenyt. De a zsűri nem értékelte őt, mert egy körrel kevesebbet teljesített az előírt 75 %-nál.

A Pannónia-ringi fordulón aztán visszavágott mindenkinek csodálatos ötödik helyével. Az utolsó futamon szintén pontszerző helyen végzett. Külön öröm, hogy a Hungaroringen 1’58”765-ös idejével, Niki tartja a női pályacsúcsot, míg a Pannónia-ringen csak tizedekkel maradt el egy cseh hölgy tavalyi idejétől, amit egy supersport (tehát jóval gyorsabb) motorral futott.
Az első hazai, csak hölgyek számára kiírt kupasorozatot, az I. Dunlop Trophy for Ladies-t szintén Kovács Niki nyerte meg, valamint egyedüli nőként állt rajthoz három Alpok-Adria bajnoki futamon a Superstock600-as kategóriában. Kétszer pontszerző helyen végzett több mint harminc férfi induló között,
míg a harmadik versenyen nagyot bukott a második kanyarban. Niki előtt ugyanis hirtelen lefékezett egy versenyző, amit nagy nehezen még ki tudott védeni, de a mögötte érkező versenyzőnek már nem voltak ilyen jók a reflexei, így telibe találta őt.
Egy sportoló számára fontos, hogy elismerjék munkáját, akkor is, ha ez az elismerés csupán erkölcsi jellegű. Tavalyi Európa-bajnoki harmadik helye okán a Magyar Motorsport Szövetség 2008. év végén Nikit választotta meg az Év motorversenyzőjének. Ezt a díjat a január 17-i szakági díjkiosztón vehette át. Március 20-án Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott a sportért felelős Önkormányzati Minisztériumtól, míg lakóhelyének (Budapest, XIII. kerület) polgármestere november 28-án tüntette ki őt.
Bővebb érdekességek, írd be az alábbi Internet címet:
http://www.szabadban.hu/cikkprogram/files/791f10ed07f30ca47f421a3/beszamolo_2009.pdfI. Dunlop Trophy for Ladys győztese

Polgármesteri elismerés

2008. Az Év MotorversenyzőjeHonlapkészítés