MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


továbbEsőben is a leggyorsabb nő!

Az időjósok már napok óta ijesztgettek a rossz idővel, ami meg is érkezett. Szerencsére az ígértnél egy fél nappal később.
A pénteki szabadedzések többsége már esőben zajlott, egyedül a női kupa résztvevőinek jutott egy száraz fél óra.
A Yamaha City Racing Team versenyzőjének, Kovács Nikinek ez nagyon jól jött, hisz először teljesítette a mogyoródi aszfaltcsíkot Dunlop gumiabroncson. Az óvatos körözés ellenére is igen bíztató köridőket futott.

Szombat délelőtt még meghallgatásra találtak a csapat imái, hisz előbb a MAMS Női Kupa, majd a Magyar Bajnokság résztvevői is száraz aszfalton futották az időmérő edzést.
Előbbin Niki gond nélkül zsebelte be a pole pozíciót, 6.5, 8 illetve 11 másodperccel jobb kört teljesítve az első sorba kvalifikált társainál.
Azonban már ekkor érezte, hogy az elérhető gumikeverék nem működik jól ezen a hűvös pályán, főleg a gyári, széria futóművel. Nagyjából hat fokkal volt hidegebb, mint előző délután.
Alig egy órával később a STK600-as kategória országos bajnokságának időmérőjén azért javított a köridején, ami a 12. helyre volt elég a 17 fős mezőnyben.
Az ebédszünet végére megérkezett az eső, így a női kupa indulói már vizes gumikon tértek vissza a pályára. Nikit ez sem zavarta meg, magabiztosan győzött, közel 50 másodpercet adva a további dobogósoknak.

„Nem akartam kockáztatni, mivel szűk egy óra múlva következett az OB futama. Nyilván a motort is és magamat is egyben kellett tartanom, ezért nem forszíroztam a köridőt. De nem is volt rá szükség, így is messze voltak a többiek.”

A STK600-as géposztály versenyére már jóval intenzívebb eső áztatta a pályát, a vízátfolyások mellett, sok helyen állt a víz. A nehéz körülmények miatt nem vállalta mindenki a megmérettetést, és olyanok is voltak, akik menet közben adták fel. De nem Niki, aki férfiasan küzdötte végig a versenytávot, aminek egy 12. hely lett az eredménye.

„Az igazat megvallva, nem vagyok boldog, ennél sokkal jobban tudok vízen menni, jó példa erre, hogy az Európa-bajnokságon is ilyen körülmények között tudtam felérni a dobogóra 2008-ban. Ezúttal azonban nem találtuk a megfelelő guminyomást, így az abroncsok egyáltalán nem szorították ki a vizet, egyenesen is alig tudtam menni. Sajnálom, mert sok pontot dobtunk el, ugyanakkor nincs miért szégyenkeznem, továbbra is egyedüli nőként veszem fel a harcot a fiúkkal.”
Niki következő versenye június első hétvégéjén az Alpok-Adria Bajnokság negyedik fordulója lesz a Pannónia-ringen. Előtte pedig ugyanitt részt vesz a Yamaha Fesztiválon.

„A célom megjavítani a tavalyi legjobb köridőmet, és az első tízben végezni. Ehhez az időjárás kegyességére is szükségem lesz, mivel a hűvös időhöz szükséges kemény gumikeverék sajnos nem elérhető az országban…”

Köszönjük támogatóinknak a segítséget, akik nem a marketing szövegeknek és egyéb ráhatásoknak, hanem a tényeknek hisznek, és valóban Magyarország leggyorsabb női gyorsasági motorversenyzője mellett állnak. Név szerint: Yamaha City, Bódis Exhaust System, Danger Bikes, For Beck, Motogroup 13, Fitness Factory, GAS, Hajas Szalonok, L’oreal, Pannónia-ring, BRorganisation, Ciao Mario Étterem, Digitális Nyomda Kft., MyActionCam.

Yamaha City Racing Team


Itt még nem annyira vizes
Honlapkészítés