MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


tovább

Köszönet Tomizawa szüleitől és csapatától
A múlt hétvégén tragikus körülmények közt elhunyt Shoya Tomizawa szülei és csapata nyílt levélben tolmácsolták a világ felé köszönetüket mindazoknak, akik osztoztak velük határtalan fájdalmukban.
\\\\\\\\\\\\\\\"Shoya Tomizawa egy volt a nap sugarai közül, mind a paddockban, mind pedig csapatában. Sosem szalasztott el egyetlen egy olyan lehetőséget sem, hogy egy mosollyal, vagy egy „hello”-val köszöntse azokat, akikkel találkozott. Élvezte a kollegáival való viccelődést, de ugyanakkor igazi professzionális versenyző volt, aki lelkesen és teljes koncentrációval igyekezett fejleszteni a motorját minden egyes menet után. Mindenkit lenyűgözött a tehetsége és a kifinomult vezetési stílusa. Nagyon keményen dolgozott annak érdekében, hogy mind saját maga, mind pedig csapata részére a maximumot nyújtsa, akik a második családja lettek, és akikkel a versenyek közti szabadidejének java részét eltöltötte.
Nem csak egy tehetséges motorost veszítettünk el, hanem egy barátot és gyermekünket, aki folyamatosan sugározta magából az életörömöt, és minden őt körülvevő ember életét feldobta. Ez mindörökké meg fog maradni az emlékezetünkben.
Ezeket, a sorokat köszönetképpen írjuk mindazoknak, akik részvétüket fejezték ki irányunkba az elmúlt órákban. Ezen üzenetek nagy melegséggel töltöttek el bennünket. Ez a hatalmas támogatás azt bizonyítja, hogy Shoya nem csak a családja és a csapata által volt nagyra tartva, hanem sok más ember által is.
Shoya nélkül már semmi nem lesz úgy, mint ahogy régen volt, de köszönettel a családja sport iránti rajongásának és bátorításának, a Technomag-CIP folytatja versenyzését a Moto2-ben.
Shoya szülei azt kérték tőlünk, hogy sose felejtsük el Shoya mosolyát és pajkos tekintét, és mindig emlékezzünk arra, hogy úgy távozott tőlünk, hogy azt csinálta, amit a legjobban szeretett.
Baráti üdvözlettel,
Szülők, csapat, CIP és Technomag\\\\\\\\\\\\\\\"
Amennyiben részvéted szeretnéd kifejezni Tomizawa szüleinek, itt megteheted.

http:// www.motogp.com/en/contact/tributetotomizawaShoya TomizawaHonlapkészítés