MINIMOTOR
minimotoros oktatás, versenysport


HÍREK
MotogpTV. kód
- 2008.08.20.

Az 50 000 látogatónkat megajándékozzuk, egy MOTOGPTV kóddal, mellyel a gyorsasági motorsport
legrangosabb eseményét tekintheti meg díjmentesen.


Kezdődik a szabadtéri oktatás
- 2008.03.24.

Mi motorosok szembe szállunk az időjárással.
A kiállítást követően már ismét régi helyünkön a HUNGARORINGEN várjuk az érdeklődőket, új tanulókat, és edzeni a régieket.
Aki kedvet érez lépjenközénk, taníttassa gyermekét Magyarország legszebb és legvonzóbb motoros centrumában.


Motorkiállítás
- 2008.02.05.

Kiállítunk a Hungexpo A pavilon 306-os standon a VII. Nemzetközi Motorkiállításon.
A 17-es pavilonban szalomversenyt, bemutatót tartunk, itt lesz YAMAHA CITY motorokkal tesztmotorozás is.
A kiállítás ideje alatt lehet jelentkezni a Hungaroringen működő HUNGARORING-YAMAHA CITY Minimotoros Iskolába, valamint a 2008 évben a YAMAHA CITY-CEMELOG Racing Team névre hallgató No.1. Mini és Motoros Teambe versenyzőnek.
A kiállítás ideje: 2008.március 12- 16.


Iskola
- 2007.05.25.

A nyári szünidőben intenzív oktatást, edzést tartunk a HUNGARORINGEN.

Jelentkezés, érdeklődés: 06-30-9369-838


tovább
A csinos Esernyőtartó és a Dunlop ernyő szerencsét hozott Magyar lány a TOP10-ben, férfiak között

Kilenc ország 29 férfi versenyzője között, Kovács Niki egyedüli nőként a 10. helyen végzett múlt vasárnap az Alpok-Adria Bajnokság Pannónia-ringen megrendezett futamán a Superstock600-as kategóriában.
A magyar lány teljesítményéről az ellenfelek és az egész depó elismerően nyilatkozott miközben állukat próbálták összeszedni a földről.
És ha tudták volna az előzményeket…

Két nappal a versenyhétvége kezdete előtt még úgy volt, hiába a hazai helyszín, Niki így sem tud rajthoz állni, ahogy az Brnóban sem sikerült. Az ok egyszerű, de annál szomorúbb: szponzorhiány. Végül egy baráti kölcsön tette lehetővé a részvételt, amit tovább nehezített, hogy Niki sem sokkal korábban hagyott abba egy antibiotikum-kúrát, mivel egy vírus, ellentmondást nem tűrően ledöntötte a lábáról. Hiába volt messze fizikai topformájától, mindenképp meg akart mérettetni a színvonalas nemzetközi mezőnyben.

És milyen jól döntött! Már a pénteki edzéseken megfutotta tavalyi legjobb idejét, mely egyben a női csúcsot is jelentette az ostffyasszonyfai pályán.
A második időmérőn ezt közel egy másodperccel sikerült megjavítania, és 2:01.758-as idejével, egyedüli női indulóként a 16. rajthelyre kvalifikálta magát a 29 fős mezőnyben.
A rajtot remekül kapta el, de az első két kanyarban visszaesett néhány pozíciót. Óvatossága érhető volt, hiszen az elmúlt két évben kétszer is rajtbalesetbe keveredett az első körben.
Ezután viszont férfiakat is megszégyenítő menetelésbe kezdett, és körről-körre utasította maga mögé versenytársait, miközben fantasztikus köridőket futott, egyre megjavítva korábbi rekordját.
A 12 körös verseny alatt nyolc helyet jött előre, így tízedikként intette le a kockás zászló a mindösszesen egy kiesőt hozó versenyen.

Kovács Niki nyilatkozata: „Nagyon boldog vagyok! Főként a betegségem után nem számítottam ennyire jó eredményre. Amikor a verseny felénél láttam, hogy 13. vagyok, és az előttem lévő három versenyző egyáltalán nincs behozhatatlan távolságra, még eggyel magasabb fokozatba kapcsoltam. Úgy éreztem, egy ilyen esélyt nem szalaszthatok el, akkor sem, ha már néhány kör után kezdtem kifogyni az erőmből. Összeszorítottam a fogam és csak mentem. És sikerült! Még most sem hiszem el, hogy 2:00.416-os időt sikerült futnom a versenyen, és a körök felében szintén nullás időket motoroztam. Az előzések pedig néha még engem is megleptek. Június 19-én itt, a Pannónia-ringen folytatódik a Magyar Bajnokság. Remélem, sikerül hasonló időket futnom, és akkor nem esélytelen egy jó eredmény a fiúk között sem.”

A futam után Niki és csapata nem győzte fogadni az elismerő gratulációkat, ami egy ilyen nehéz hétvége után igazi gyógyír a léleknek.
Köszönjük együttműködő partnereinknek, akik termékeikkel és szolgáltatásaikkal segítik versenyzőnket: Yamaha City, Terbo sro, Bódis Exhaust System, Danger Bikes, Karasna, Dunlop – Déli Városkapu Kft., Fitness Factory, GiryaFit, GAS, Hajas Szalonok, L’oreal, Dent Elite, Tork, BRorganisation, Pannónia-ring, Ciao Mario Étterem, MyActionCam, LAGrade Nyomdaipari Szolgáltató Kft, cegesajandek.com.
A beszámoló technikai hátterét a NOTEBOOKSTORE üzlethálózat biztosította.

No.1 Mini és Motoros Team

Honlapkészítés